Aperoboxen van

Belgische en artisanale producten om uw werknemers te plezieren

Ontdek onze boxen

Aperoboxen samengesteld uit Belgische producten, afkomstig uit de korte keten en op artisanale wijze gemaakt door kleine producenten die tegen een eerlijke prijs worden betaald.

De Arsène Charter

Onze Belgische Apéro Boxes

Zwin
Zwin
vanaf 19.99€ excl BTW

Met het Zwin-assortiment willen wij u een smaakervaring laten beleven rond de eend, een mythisch gastronomisch product. Om de smaken van dit karaktervolle product in evenwicht te brengen, nemen wij u mee op een ontdekkingsreis met smaken van, onder andere, aardbei, honing, truffel en sesam.

Seizoen
Seizoen
Vanaf 19,99€ excl BTW

In lijn met de waarden van Arsène leek het ons essentieel om een seizoensgebonden aperitiefdoos aan te bieden. Voor dit najaar hebben we gekozen voor een assortiment op basis van rillette de gibier, een emblematisch product uit onze Ardennen. Als begeleiding hebben we gekozen voor een wortelhummus en een exclusieve kersenconfijt gemaakt in samenwerking met de Brasserie Cantillon. Om niets af te doen aan dit plezier, zullen een paar bubbels uw aperitief versterken voor een geslaagd feest! Een advies? Probeer al deze producten samen voor een explosie van smaken!

Stoemp
Stoemp
Vanaf 19,99€ excl BTW

De Stoemp is een vegetarisch assortiment dat de groenten van ons land in de kijker zet. In het hart ervan vinden we de oesterzwam en de pastinaak, die we niet aarzelen om op een gewaagde manier te associëren met chilipeper door middel van bier of crackers. Verder brengt de uien ook lekkere umami-smaken voor zoetliefhebbers.

Nemo
Nemo
Vanaf 19,99€ excl BTW

De Nemo box is opgebouwd rond forel, een emblematisch product van de Belgische rivieren. Om het te vergezellen, hebben we besloten om te spelen met smaken en texturen. Een fruitige en gekonfijte toets met clementine die de nodige suiker toevoegt om de forel te verrijken, een aardse bijsmaak dankzij de wortel om het vette te temperen en een zurige smaak dankzij de gedroogde tomaat om de gezouten aroma’s van de forel in evenwicht te brengen

Wat we
uw bedrijf
aanbieden

Arsène creëert momenten van sharing in bedrijven dankzij uitzonderlijke Belgische producten. Om u een oplossing te kunnen bieden die het best aan uw verwachtingen beantwoordt, hebben wij veel zorg besteed aan het onderzoek van onze producten, gebaseerd op twee factoren: plezier en duurzaamheid. In de eerste plaats voldoen zij aan de criteria van uitmuntendheid op het gebied van smaak en zijn zij fijntjes gecombineerd in de aperitiefdoos om u een unieke proefervaring te bieden op basis van smaakcombinaties. Ten tweede hebben wij, in overeenstemming met uw bezorgdheid over het verbruik, al onze producten geselecteerd op basis van criteria zoals het ambachtelijke aspect van de productie of de plaats van productie van de ambachtslieden.

Lees meer

Ze proeven onze apero boxen

Meningen over onze
Gourmet boxes

Neem contact met ons op voor een gratis offerte
Contacteer ons
Beveiligde levering
Producten van Belgische producenten
Beveiligde betaling
Abonneer u op onze nieuwsbrief en geniet van :
  • Het laatste nieuws van onze producenten
  • 10% korting op uw volgende Arsène bestelling

Inschrijving