Aperoboxen van

Belgische en artisanale producten voor uw bedrijf

Bestel uw box

Aperoboxen samengesteld uit Belgische producten, afkomstig uit de korte keten en op artisanale wijze gemaakt door kleine producenten die tegen een eerlijke prijs worden betaald.

De Arsene Charter

Onze Belgische Apéro Boxes

Zwin
Zwin
vanaf 19.99€ HTVA

Met het Zwin-assortiment willen wij u een smaakervaring laten beleven rond de eend, een mythisch gastronomisch product. Om de smaken van dit karaktervolle product in evenwicht te brengen, nemen wij u mee op een ontdekkingsreis met smaken van, onder andere, aardbei, honing, truffel en sesam.

Seizoen
Seizoen
Vanaf 19,99€ HTVA

In lijn met de waarden waar Arsène voor staat, vonden wij het essentieel om een assortiment aan te bieden dat met de seizoenen mee evolueert. Deze herfst wilden wij jullie daarom meevoeren naar het seizoen van de jacht en de paddestoelenpluk. Daarom hebben wij gekozen voor wild vergezeld met oesterzwammen. Om vergeten groenten eveneens in de kijker te zetten, bieden wij u ook een pastinaakvariant, een Brusselse spruitjesbier en tal van andere herfstproducten aan.

Stoemp
Stoemp
Vanaf 19,99€ HTVA

De Stoemp is een vegetarisch assortiment dat de groenten van ons land in de kijker zet. In het hart ervan vinden we de oesterzwam en de pastinaak, die we niet aarzelen om op een gewaagde manier te associëren met chilipeper door middel van bier of crackers. Verder brengt de uien ook lekkere umami-smaken voor zoetliefhebbers.

Nemo
Nemo
Vanaf 19,99€ HTVA

De Nemo box is opgebouwd rond forel, een emblematisch product van de Belgische rivieren. Om het te vergezellen, hebben we besloten om te spelen met smaken en texturen. Een fruitige en gekonfijte toets met clementine die de nodige suiker toevoegt om de forel te verrijken, een aardse bijsmaak dankzij de wortel om het vette te temperen en een zurige smaak dankzij de gedroogde tomaat om de gezouten aroma’s van de forel in evenwicht te brengen

Wat we
uw bedrijf
aanbieden

Arsène creëert gezellige deelmomenten in bedrijven dankzij uitzonderlijke Belgische producten. Om u een oplossing te kunnen bieden die het best aan uw verwachtingen beantwoordt, hebben wij veel zorg besteed aan het onderzoek van onze producten, met specifieke aandacht voor twee hoofdaspecten : plezier en duurzaamheid. Ze voldoen in de eerste plaats aan de criteria van smaak-excellentie en worden subtiel samengevoegd in de aperitiefbox, om u een unieke proefervaring te bieden met originele smaakcombinaties. Daarnaast hebben wij, in overeenstemming met uw bezorgdheid over respectvolle consumptie, al onze producten geselecteerd op basis van criteria zoals het ambachtelijke aspect van de productie of de vestigingsplaats van de ambachtslieden.

Lees meer

Ze proeven onze apero boxen

Meningen over onze
Gourmet boxes

Het Arsène team kijkt ernaar uit u te lezen

Contacteer ons
Beveiligde levering
Producten van Belgische producenten
Beveiligde betaling