Arsène’s beloftes aan bedrijven:
Belgische aperoboxen, bestaande uit producten van het korte keten en op ambachtelijke wijze vervaardigd door kleine producenten tegen de juiste prijs.

De aperobox sinds 2019

Wat wij aanbieden

Arsène biedt u een onvergetelijke proefervaring. Om dit mogelijk te maken, heeft hij door heel België gerezen om meer dan 150 ambachtslieden te ontmoeten. Op basis hiervan heeft hij een reeks Belgische aperoboxen gecreëerd met fijn gecombineerde smaken. Onze dozen zijn samengesteld uit producten van een zeldzame kwaliteit en gaan bovendien vergezeld van degustatie-advies. Deze zijn ontworpen om u te helpen genieten van de smaakervaring die wij voor u hebben bereid. Ontdek onmiddellijk wat onze rijke Belgische land te bieden heeft.

aperobox, box apéro

Het perfecte geschenk voor uw werknemers

Voor de feestdagen , jubileums, om nieuwkomers te verwelkomen of verjaardagen te vieren, of simpelweg voor en delicate attentie, gun uw werknemers de meest kwaliteitsvolle aperoboxen.

Het perfecte idee om uw klanten te bedanken

Zoals wij allen weten, is de klantrelatie goud waard en een van de belangrijkste factoren voor het succes van een onderneming. Wil je ze bedanken? Kies voor een verzekerd geslaagd geschenk door het aanbieden van onze boxen samengesteld van lokalen producten van hoge kwaliteit.

DE IDEALE PARTNER VOOR UW aperobox

Breng samen met uw medewerkers aangename momenten door, in de traditionele geest van het Belgisch aperitief.

 

Vernieuwend

Ons Aperoboxen, Moderniteit In Traditie

De beste producten van Belgische ambacht worden door ons geselecteerd en rechtstreeks bij u geleverd, samen met hun begeleidende beschrijving-fiches .

Favorieten

Waar we bekend om staan

Onze Belgische tapenades

Fijn geassocieerd met producten van zeldzame kwaliteit, onze belgische tapenades zullen zowel uw hart als uw smaakpapillen bekoren en zullen u eraan herinneren waarom u voor ons heeft gekozen.

 

Arsene aux vraies saveurs belgian tapenades aperobox belgian aperitives boxes

Onze Belgische bieren

U zal de meest subtiele smaken van onze originele bieren ontdekken, deze laatsten werden gebrouwd door de meest gereputeerde Belgische brouwers.

Onze Belgische Crackers

Onze onnavolgbare crackers, vakkundig gemaakt van brouwersgranen, zal u verorberen tot de laatste kruimel. Laat u niet verleiden, ze werken verslavend.

Onze klanten

Ze proeven onze Aperoboxen

Blog

Nieuws & Producenten

Volg van nabij onze actualiteiten alsook de voorstellingen van onze respectievelijke producenten, zij staan aan de bron van onze apero boxes.

Welkom aan boord.

Welkom aan boord.

Goedemorgen, iedereen, We zijn blij u weer te zien of u online te ontmoeten. Is dat zo? Wie is "we"? Charles en Nicolas, twee jonge ondernemers. Vorig jaar hebben wij een project gelanceerd om de knowhow van de Belgische producenten te promoten. ?? Een paar weken...

Van tektonische platen tot bakplaten

MadLab is het project van een gepassioneerd persoon. Cyril, een geoloog, is van tektonische platen naar kookplaten gegaan. Het concept? Koekjes maken die vrij zijn, zelfs gek, allemaal artisanaal en allemaal organisch. Zijn filosofie? Eenvoudige en edele grondstoffen gebruiken, zoals gebruikte granen, om originele en complexe recepten te maken. Het resultaat ? Een echt genot dat ontploft dankzij het harde werk dat achter de fornuizen wordt verricht.

Bedrijfsinfo

Het team rond Arsène kijkt er naar uit u te mogen lezen!

Bel ons

(32) 472/91.46.14

(32) 472/45.94.24

Bezoek ons

Rue des Tanneurs 60A, 1000 Bruxelles

Email

info@arsene-bel.be