OVER ONS

DNA van Arsène

De reden waarom we Arsène op de mart brachten is, enkel, om een ​​unieke link te ontwikkelen tussen kleine Belgische producenten en consumenten. Arsène is ook deze unieke persoon die naar de boerderij en kleine fabrieken gaat om smaakvolle aperitiefgeschenkverpakkingen te maken met producten die klaar zijn om door uw bedrijf te worden geproefd…

Sinds 2019

Ons verhaal

Achter Arsène staan Charles en Nicolas, twee oude vrienden. Bezorgd over de kwaliteit, de oorsprong en de productieomstandigheden van het voedsel die wij eten, werden we vaak geconfronteerd met onvolledige informatie.

Wij onderzochten dus onze favoriete producten en werden geconfronteerd met productiemethoden die onverenigbaar waren met onze waarden. Wij waren vastberaden om een manier te vinden om de ambachtslieden weer aan het licht te brengen. De eerste vraag die we ons stelden was hoe we dit konden doen.  

Het eerste stapje was een ontmoeting van onze Belgische producenten om hun mening te vragen. Daarvoor hebben wij 25.000 kilometer door België gereisd om de ambachtslui van ons vlakke land te ontmoeten. Toen we de groeiende interesse zagen, besloten we de producten in een Belgische apero box te verzamelen.

Deze box was samengesteld uit producten van verschillende Belgische ambachtslieden en was bestemd voor onze vrienden en familie.

Toen de verkoopkring snel groeide, zochten we naar manieren om de producenten meer in de kijker te zetten. Als gevolg, besloten we om “ontdekkingskaarten” te maken. Deze hebben tot doel het dagelijkse leven van de Belgische producenten in kader te brengen, hun verhalen en de manier waarop zij hun producten maken.

Arsène is geboren. Door het succes van deze assortimenten, begonnen we te dromen.

 In deze context hebben wij besloten om ons te lanceren en het werk van kleine producenten uit het hele land te promoten. Dit door gedurfde en vernieuwende smaakcombinaties te creëren. Deze worden aan bedrijven aangeboden, altijd in de vorm van een apero box.

WAAROM ARSÈNE?

Trouw aan onze will, de kleine producenten te promoten, besloten we onszelf te definiëren met een voornaam. eze laatste zou een fictieve producent worden, ons begeleiden en adviseren bij het ontdekken van nieuwe delicatessen. Wat betreft de voornaam Arsène, het is gewoon de voornaam van de grootvader van’ Nicolas, een van de medeoprichters, die vroeger fijnkost bereider was.

ONZE MISSIE

De kleine producenten van ons land promoten door aan bedrijven een eenvoudige, snel en gepersonaliseerd aanbod van Belgische aperitiefproducten, voor te stellen.

ONZE WAARDEN

Omdat het doel van ons bedrijf instaat om Belgische producenten te promoten, hebben we besloten om een ​​handvest te maken. Arsène promoot Belgische producten, die bestaan uit producten zonder tussenpersonen en die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd door kleine producenten vergoed tegen de juiste prijs.

BUIK VAN VERTROUWEN

Beoordeling

Ons bedrijfsmodel steunt op onze relatie met de Belgische producenten, maar ook met onze klanten. Schenk ons uw vertrouwen omtrent een geslaagd cadeau samengesteld met producten van unieke kwaliteit, u heeft de mogelijkheid om rechtstreeks telefonisch contact met ons op te nemen. Hierna zijn enkele feedbacks omtrent historische klanten.

Florianne Van Frayenhoven

ARCHITECT AT LOWETTE & PARTNERS

“Mijn samenwerking met Arsène is een waar genoegen geweest. Professionaliteit, producten van uitzonderlijke kwaliteit en ook, een onberispelijke en zeer prettige service.”

Lauranne La Rose

EVENT OFFICER – TALENT ACQUISITION SPECIALIST AT PwC

“Tijdens deze specifieke periode, Arsène was in staat om uiterst flexibel te zijn om aan onze behoeften te voldoen. Gericht op de klantbeleving, zij brachten smaken naar onze E-events.”

PERS

Ze praten over ons

panier gourmand

BEDRIJFSINFO

Het team rond Arsène kijkt er naar uit u te mogen lezen!

Bel ons

(32) 472/91.46.14

(32) 472/45.94.24

Bezoek ons

Rue des Tanneurs 60A, 1000 Bruxelles

Email

info@arsene-bel.be