OVER ONS

DNA van Arsène

De reden waarom we Arsène op de mart brachten is, enkel, om een ​​unieke link te ontwikkelen tussen kleine Belgische producenten en consumenten. Arsène is ook deze unieke persoon die naar de boerderij en kleine fabrieken gaat om smaakvolle aperitiefgeschenkverpakkingen te maken met producten die klaar zijn om door uw bedrijf te worden geproefd…

Sinds 2019

Ons verhaal

Achter Arsène staan Charles en Nicolas, twee vrienden sinds lange tijd. Bezorgdheid omtrent kwaliteit, herkomst en productievoorwaarden van voeding die wij consumeerden, is voor de twee fijnproevers die we zijn, zijn vaak op onvolledige informatie gestoten.
Op zoek naar onze favoriete producten, zijn we geconfronteerd geweest met productie-methoden die onverenigbaar waren met onze waarden. We waren vastbesloten een manier te vinden om de ambachtslieden, terug, in het licht te zetten. De vraag was hoe ? Daartoe stelt hij een gamma Belgische apero boxes met uitzonderlijk geassocieerde smaken, in de mate van het mogelijke, op het terrein. Daartoe, we reisden 25,000 kilometers door heel België om de ambachtslieden van ons vlakke land te ontmoeten. Wij stelden vast dat de interesse groeide en beslisten om enkele apero boxes, we besloten om een ​​paar aperitief-geschenkverpakkingen te maken. Deze laatsten werden voorzien met producten van verschillende ambachten en voorgesteld aan familie, vrienden en derden .

De verkoop groeide sneller dan voorzien, de verkoopcirkel werd aangepast en wij keken uit om producenten nog meer in de verf te zetten. Wij hebben besloten om al onze geselecteerde producten te begeleiden van een, nauwlettende, “beschrijving-fiche”. De doelstelling was duidelijk : de dagelijkse taak van de producenten omschrijven, hun verhaal omtrent de artisanale productie neerpennen. Arsène kwam op aarde. Het succes van de voorgestelde assortimenten waren voor ons, reden om te beginnen dromen.

WAAROM ARSÈNE?

Trouw aan onze will, de kleine producenten te promoten, besloten we onszelf te definiëren met een voornaam. eze laatste zou een fictieve producent worden, ons begeleiden en adviseren bij het ontdekken van nieuwe delicatessen. Wat betreft de voornaam Arsène, het is gewoon de voornaam van de grootvader van’ Nicolas, een van de medeoprichters, die vroeger fijnkost bereider was.

ONZE MISSIE

De kleine producenten van ons land promoten door aan bedrijven een eenvoudige, snel en gepersonaliseerd aanbod van Belgische aperitiefproducten, voor te stellen.

ONZE WAARDEN

Omdat het doel van ons bedrijf instaat om Belgische producenten te promoten, hebben we besloten om een ​​handvest te maken. Arsène promoot Belgische producten, die bestaan uit producten zonder tussenpersonen en die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd door kleine producenten vergoed tegen de juiste prijs.

BUIK VAN VERTROUWEN

Beoordeling

Ons bedrijfsmodel steunt op onze relatie met de Belgische producenten, maar ook met onze klanten. Schenk ons uw vertrouwen omtrent een geslaagd cadeau samengesteld met producten van unieke kwaliteit, u heeft de mogelijkheid om rechtstreeks telefonisch contact met ons op te nemen. Hierna zijn enkele feedbacks omtrent historische klanten.

Florianne Van Frayenhoven

ARCHITECT AT LOWETTE & PARTNERS

“Mijn samenwerking met Arsène is een waar genoegen geweest. Professionaliteit, producten van uitzonderlijke kwaliteit en ook, een onberispelijke en zeer prettige service.”

Lauranne La Rose

EVENT OFFICER – TALENT ACQUISITION SPECIALIST AT PwC

“Tijdens deze specifieke periode, Arsène was in staat om uiterst flexibel te zijn om aan onze behoeften te voldoen. Gericht op de klantbeleving, zij brachten smaken naar onze E-events.”

PERS

Ze praten over ons

panier gourmand

BEDRIJFSINFO

Het team rond Arsène kijkt er naar uit u te mogen lezen!

Bel ons

(32) 472/91.46.14

(32) 472/45.94.24

Bezoek ons

Rue des Tanneurs 60A, 1000 Bruxelles

Email

info@arsene-bel.be