Over

Van de werkplaatsen van onze ambachtslieden naar uw koffietafels, via ons warenhuis. Ontdek alles over Arsène’s hernieuwde ontdekking van de gourmetmand.

Gepassioneerd door gastronomie en streekproducten, besloten Charles & Nicolas op pad te gaan om Belgische ambachtslui te ontmoeten. Zij hebben deze reis ondernomen om de geschiedenis van de Belgische producenten aan u door te geven en momenten van gezelligheid te creëren door u hun uitzonderlijke producten te laten ontdekken.

Het DNA
van Arsene

Arsène is Nicolas’ grootvader. Een varkensslager die bijna 50 jaar van zijn leven heeft gewijd aan zijn passie en aan de Belgische bodem. Met Arsène willen Charles & Nicolas de Belgische ambachtslui steunen en hun knowhow in de verf zetten.

Hun doel? Korte leveringsketens herwaarderen en deelnemen aan de verplaatsing van voedselcircuits. Met dit in het achterhoofd hebben zij besloten om bedrijven gemakkelijker toegang te bieden tot Belgische ambachtelijke producten.

Het DNA<br />
van Arsene

What wij
bieden

Wij bieden u de mogelijkheid om het Belgische gastronomische erfgoed voor te stellen aan uw medewerkers en klanten. De producten die onze aperoboxen vormen, zijn met de hand gemaakt volgens traditionele of innoverende technieken en weerspiegelen de geschiedenis en de knowhow van de ambachtslui die ze vervaardigen.

Momenten van delen

Geluk ligt in onze dagelijkse relaties met anderen, en interacties met onze collega’s zijn een belangrijk onderdeel van ons welzijn op het werk. Met onze producten van hoge kwaliteit willen wij momenten van delen tussen werknemers creëren. Uiteindelijk hechten wij veel belang aan de ontwikkeling en het welzijn van uw medewerkers en aan de teamgeest binnen uw bedrijf.

Nos valeurs

Arsène’s waarden zijn gebaseerd op de notie van kwaliteit. Allereerst de kwaliteit van de producten die wij in elke geschenkmand voor fijnproevers aanbieden. Ten tweede de kwaliteit van de dienstverlening en de aandacht die wij aan onze klanten schenken om zo goed mogelijk aan hun behoeften te voldoen. Tenslotte, de kwaliteit van leven. Wij hechten veel belang aan het creëren van geluk door momenten van delen en gezelligheid binnen bedrijven.

Notre mission

De missie van Arsène is het verplaatsen van voedselketens door bedrijven gemakkelijk toegang te bieden tot Belgische en ambachtelijke producten van uitzonderlijke kwaliteit.

Ons verhaal

Achter Arsène staan Charles en Nicolas, twee oude vrienden. Gepassioneerd door gastronomie en streekproducten, besloten ze in 2019 op pad te gaan om Belgische ambachtslui te ontmoeten. Onze twee smulpapen ondernemen deze reis met één doel voor ogen: de geschiedenis van de Belgische producenten aan u doorgeven en momenten van gezelligheid creëren. Om dit te doen, willen zij u hun uitzonderlijke producten laten ontdekken.

Gedurende bijna zes maanden reisden zij door België en bezochten meer dan 150 ambachtslieden. Zij ontdekten hun verhalen, hun dagelijks leven en vooral de creaties die de trots zijn van deze goudsmeden van smaak. Enthousiast geworden door hun ontdekkingen, bedachten zij een manier om deze producenten in een nieuw licht te promoten. Door hun initiatief wensen zij ook deel te nemen aan de verplaatsing van de levensmiddelenindustrie. Zich bewust van de belangrijke rol die bedrijven in deze belangrijke kwestie kunnen spelen, besloten zij hen te helpen zich te positioneren als agenten van verandering. De missie van Arsène is nu duidelijk: de voedselvoorzieningsketen verplaatsen door bedrijven gemakkelijker toegang te bieden tot Belgische en artisanale producten.

Om dit te doen, hebben ze een geschenkmand gemaakt. De eerste getuige van hun avonturen, dit formaat gevulde mand is verkocht aan meer dan 110 exemplaren in de ruimte van een maand. Charles & Nicolas zijn ervan overtuigd: het avontuur van Arsène kan beginnen en het heeft een grote toekomst voor zich.

Het huidige team

Charles
Charles

Hij is een echte dirigent en organiseert de activiteiten van het grote team.

Nicolas
Nicolas

Arsène's paleis. Het probleem is dat hij een beetje te veel proeft.

Kom bij ons

Kom bij ons

Op dit moment zijn Arsène twee zoete dromers die Belgische ambachtslieden in de schijnwerpers willen zetten. We willen naar een hogere versnelling, we zijn van plan om het team uit te breiden.

Wij zijn daarom op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn door voedingsvraagstukken, die graag in een team werken in een ontspannen sfeer en die samen met ons ons bedrijf naar een hoger niveau willen tillen.

Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Onze contactgegevens
Beveiligde levering
Producten van Belgische producenten
Beveiligde betaling
Essayer gratuitement un échantillon de l’une de nos boxes apéro !