WAT WE AANBIEDEN

Onze aperoboxes

Samengesteld uit producten met fijn bijpassende smaken dankzij een langdurig onderzoek, onze aperoboxen zullen uw gastronomische smaakpapillen bekoren.

Bent u op zoek naar smakelijke voorjaars relatiegeschenken? Ondanks de bijzondere omstandigheden, vier de terugkeer van het warme weer door te genieten van een moment van gezelligheid met uw collega’s of thuis met onze Apero Boxes. Voor de paasdagen kunnen deze ook vergezeld gaan van chocolade-eieren gemaakt door de Brusselse ambachtsman NAO. Ontdek hieronder onze assortimenten:

Arsene box apero apero box belgian aperitives boxes box nemo33

Nemo

Van de Noordzee tot de Semois, ons land heeft een overvloed van kwaliteitsvis. Dit in acht genomen, is een goed rauw product niet voldoende. Het gaat hem erom deze producten te sublimeren en er zo het beste uit te halen. In feite, is dit precies wat onze producenten doen. Maar wat doen wij hier omtrent? We associeren deze, met andere producten, in een apero box teneinde u mee te nemen op ontdekkingsreis door exquise smaken.

KIES DIT BOX

Arsene box apero apero box belgian aperitives boxes box zwin

Zwin

Deze apero box verenigd al het beste van wat de eend te bieden heeft. Wij hebben ervoor gekozen om het karakter van dit traditionele en nobele product te verenigen met een selectie van zoet smakende delicatessen. En wat daar bovenop? Een goed amberkleurig bier met aardbeit-extracten, om gekoeld van te genieten. Deze totale compositie vormt een directe vlucht naar de zevende hemel en nog wel, zonder nood aan vleugels.

KIES DIT BOX

 

Arsene box apero apero box belgian aperitives boxes box nemo33

Stoemp

Het karakter van knolpeterselie en de frisheid van peer gecombineerd in een heerlijke hummus. Dit is het vlaggenschipproduct van dit assortiment. Vers, seizoensgebonden en lokaal geteelde groenten. Toegevoegd aan onze pastinaakpasta, het is een echte oceaan van frisheid voor het gehemelte.

KIES DIT BOX

Arsene box apero apero box belgian aperitives boxes box saison

Seizoen

In lijn met onze waarden alsook het project dat wij wensen te vertegenwoordigen , is de compositie van onze vierde aperobox variërend en seizoen gebonden. Op deze manier, wij bieden bij u een garantie, een daad van consumptie, een verwijzing naar positieve deugden. Daarenboven, kunt u overtuigd zijn inzake versheid en onberispelijke kwaliteit, van het geheel.

KIES DIT BOX

EXTRA INFORMATIE

Vraag om een ​​persoonlijk aanbod

Bedrijfsinfo

Het team rond Arsène kijkt er naar uit u te mogen lezen!

Bel ons

(32) 472/91.46.14

(32) 472/45.94.24

Bezoek ons

Rue des Tanneurs 60A, 1000 Bruxelles

Belgium

Email

info@arsene-bel.be