De Tote Bags van

Maak een blijvende indruk op uw evenement door uw deelnemers te plezieren met Belgische kwaliteitszakjes en artisanale goodies

De Arsène draagtassen, gemaakt van de beste Belgische ambachtelijke producten, zullen van uw evenement een succes maken. Door hen een kwaliteitsvol en volledig personaliseerbaar geschenk aan te bieden, zorgt u ervoor dat uw gasten vertrekken met een origineel souvenir en een glimlach op hun gezicht.

Een geschenk op
Maat vanaf 7€99

Wilt u de samenstelling van uw goodiebags kiezen, uw logo op de tas aanbrengen of een bedankbriefje voor uw gasten toevoegen? Geen probleem. Vertel ons wat u wilt en wij zorgen voor dit deel van de organisatie. Als u nog meer tijd wilt besparen, hebben wij composities samengesteld op basis van smaakcombinaties en aanpasbaar aan uw budget.

Contacteer ons voor een gratis offerte 

Devis gratuit

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Communiceer rond
Belangrijke waarden

Of het nu voor uw teambuildings, conferenties, bedrijfsevenementen of algemene vergaderingen is, de Arsène draagtassen zullen de waarden van uw bedrijf perfect in de verf zetten.

Duurzaamheid

De tassen van Arsène zijn de ideale bondgenoot om te laten zien dat u belang hecht aan duurzame zaken. Zij zijn in het bezit van verschillende certificeringen en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van ecologie en productie. Wat de inhoud betreft, zijn onze goodiebags uitsluitend gemaakt van Belgische producten. Elk van deze producten is afkomstig uit het korte circuit en wordt op traditionele wijze vervaardigd door kleine producenten.

Excellence

Arsène’s waarden zijn gebaseerd op de notie van uitmuntendheid. Allereerst de kwaliteit van de producten die we in elke draagtas aanbieden. Vervolgens de uitmuntendheid van de service en het luisterend oor dat wij onze klanten bieden om zo goed mogelijk op hun behoeften in te spelen.

Deel

Ons welzijn is grotendeels gebaseerd op onze interacties met anderen, en dit geldt ook voor het werk. Creëer met onze goodiebags momenten van delen en uitwisselen rond kwaliteitsproducten.

Beveiligde levering
Producten van Belgische producenten
Beveiligde betaling
Abonneer u op onze nieuwsbrief en geniet van :
  • Het laatste nieuws van onze producenten
  • 10% korting op uw volgende Arsène bestelling

Inschrijving