Spruitjesbier: Het is ze gelukt.

België is een land van traditie voor chocolade, frieten, maar ook voor bier.

In het hart van Brussel bieden twee acolieten bieren aan die durf en moderniteit combineren, in totale tegenstelling tot de conventionele bieren die op de markt te vinden zijn.

 

De brouwerij Brewksel is het waanzinnige en ambitieuze project van twee jonge vrienden: Julien Romain en Anthony Vaccarello.

 

Het verhaal begint in 2016. De uitdaging is aangegaan: zij zullen hun eigen bier produceren voor het plezier van hun vrienden.

Sindsdien overheerst de passie en brengen Julien en Anthony hun tijd door met brouwen. Zij zijn voortdurend bezig hun recepten te verbeteren en nieuwe te creëren, met steeds meer originaliteit.

 

Door te spelen met veel verschillende ingrediënten en te roeren zonder beperkingen of limieten, ontdekte Brewksel bij verrassing een eerste vernieuwend recept met spruitjessmaken,  Brewksel’s Proud.

 

 

Na deze eerste mooi getransformeerde proef, begon het proces opnieuw met de creatie van een blondje, de Sansho, dat gedurende een periode van 8 maanden aan 16 verschillende proeven werd onderworpen.

 

 

Scheppers-brouwers, Julien en Anthony produceren momenteel in de brouwerij l’Annexe, gelegen vlakbij het Parvis de Saint-Gilles.

 

U kunt hun bieren ook vinden in sommige Brusselse bars en restaurants als de gezondheidssituatie het toelaat.

In de tussentijd, wees niet ontmoedigd, u kunt ze altijd thuis ontdekken, tijdens een Arsene e-apéro.

Arsène’ Team.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte
Contacteer ons
Beveiligde levering
Producten van Belgische producenten
Beveiligde betaling
Abonneer u op onze nieuwsbrief en geniet van :
  • Het laatste nieuws van onze producenten
  • 10% korting op uw volgende Arsène bestelling

Inschrijving