Altijd meer smaken in de boomgaard

Alain komt uit een boerenfamilie in Felenne, een dorpje in de Belgische Ardennen. Samen met zijn vrouw Annick zette hij jarenlang de activiteiten op de familieboerderij voort.

Geconfronteerd met de moeilijkheden waarmee landbouwers kunnen worden geconfronteerd, hebben Annick en Alain tijdens hun jaren van activiteit soms verschillende banen moeten combineren.

Maar nog steeds gepassioneerd, besloot het echtpaar jam te gaan maken met de producten van hun boomgaard, gebruik makend van de kennis die zij hadden opgedaan door hun jarenlange ervaring in de landbouw en de tuinbouw.

Toen kwamen ze op het idee. Zij besloten een nieuw concept te ontwikkelen door de producten uit hun boomgaard op een traditionele en milieuvriendelijke manier te verwerken.

Het probleem is dat men in 2004 bijzonder sceptisch was over de toekomst van dit project, dat plaatsvindt in een uithoek dicht bij de Franse grens.

 

Ondanks alles hebben Annick en Alain hun inspanningen verdubbeld door tijdens de week aan hun producten te werken en tijdens het weekend de markten van de regio Namen af te struinen om hun eerste volgelingen te vinden.
Beetje bij beetje, Les Saveurs du Verger vonden hun merken en ontwikkelden uitzonderlijke producten dankzij talrijke tests op mensen met een uiterst gevoelige smaak. Een breed assortiment jam, azijn, dressings, olijfolie, vruchtensap, smeersels, dat voortdurend wordt verbeterd dankzij de in de loop der jaren verworven knowhow.

 

Om haar producten een extreme subtiliteit te geven, selecteert Annick als eerste testers mensen die vasten in een centrum midden in de natuur in de buurt van Felenne. Dit is een uitstekende keuze, want na een paar dagen niet gegeten te hebben, zijn de eetvermogens van deze mensen verveelvoudigd.

Na 16 jaar in het bedrijfsleven, kunnen Annick en Alain trots zijn op de know-how die ze hebben ontwikkeld. Bovendien ontmoeten zij steeds meer mensen die op zoek zijn naar lokale en smakelijke gerechten.

Arnaud, hun zoon, vergezelde hen in hun avontuur. Momenteel voltooit hij zijn studies tuinbouw in Gembloux en ontwikkelt hij samen met Annick nieuwe recepten rond paddenstoelen om hun reeds uitgebreide assortiment nog verder uit te breiden.

In overeenstemming met hun waarden verkopen Les Saveurs du Verger hun producten uitsluitend via verschillende coöperaties, kleine kruidenierswinkels en korte verkoopkanalen.

 

Arsène is er trots op u hun producten te kunnen aanbieden binnen haar Apero Boxes.

 

Als u langs Felenne komt, aarzel dan niet om even te stoppen bij het winkeltje van Les Saveurs du Verger, Annick zal u met plezier haar producten voorstellen!

Goedgekeurd door Arsene!

Neem contact met ons op voor een gratis offerte
Contacteer ons
Beveiligde levering
Producten van Belgische producenten
Beveiligde betaling
Abonneer u op onze nieuwsbrief en geniet van :
  • Het laatste nieuws van onze producenten
  • 10% korting op uw volgende Arsène bestelling

Inschrijving