Welkom aan boord.

About us, Team, Arsène, Charles Houet, Nicolas Neuville, apero box, box apéro, belgian apéro box

Goedemorgen, iedereen,

We zijn blij u weer te zien of u online te ontmoeten. Is dat zo? Wie is “we”? Charles en Nicolas, twee jonge ondernemers. Vorig jaar hebben wij een project gelanceerd om de knowhow van de Belgische producenten te promoten. ??

Een paar weken geleden beleefden we allebei een heel belangrijk moment voor ons. Arsene, onze jongste, is officieel geboren. Na enkele maanden werk is het bedrijf eindelijk opgericht. ?️

Actief sinds ons begin met als doel Belgische ambachtslui en kleine producenten te steunen, hebben wij besloten een nieuwe adem te geven aan ons initiatief. Daarom professionaliseren wij het project. Onze missie is echter nog steeds dezelfde. Wij willen Belgische producten uit het korte circuit in de kijker zetten, die op ambachtelijke wijze vervaardigd zijn door kleine producenten tegen een eerlijke prijs. ???

Een jaar vol avontuur, dus. Een jaar waarin we hard hebben gewerkt en veel hebben nagedacht, gesteund door onze familie en onze coach Jean-Louis. Ze daagden ons uit, maar hielpen ons ook om onze doelen te bereiken en daar zijn we hen dankbaar voor. ✅

Dit jaar is ook een jaar van warme ontmoetingen en ontdekkingen geweest. Van nu af aan, is het onze wens om ze met u te delen. Na deze maanden van werk en reflectie hebben we het gevoel dat we de weg hebben gevonden die het meest overeenkomt met onze waarden en onze boodschap. Het pad van de professionele gaven. Door te kiezen voor professionele geschenken hebben we de mogelijkheid onze boodschap aan een breder publiek over te brengen. Wij hebben ook de mogelijkheid om bedrijven consumptiemogelijkheden te bieden die in overeenstemming zijn met hun waarden. ?

Daarom hebben wij vier aperitiefassortimenten samengesteld, bestaande uit producten met fijn gecombineerde smaken en verkrijgbaar in verschillende assortimenten. De volgende stap? Bedrijven een warm contact, nabijheid, een gepersonaliseerde follow-up en een grote beschikbaarheid bieden om banden te smeden. ♾️

De voornaam Arsène is een knipoog naar de grootvader van ‘Nicolas’, die vroeger varkensslager was, en ook vanwege het universele aspect.

Als u ons wilt steunen, aarzel dan niet om onze avonturen te volgen en over ons initiatief in uw omgeving te communiceren!

Apéritivement vôtre,

Charles et Nicolas ?