Van tektonische platen tot bakplaten

Het MadLab is het verhaal van een gepassioneerd persoon. Cyril heeft evenveel levens gehad als er variëteiten zijn van originele producten die in zijn atelier in Laken worden gemaakt. Deze weg, vol rijke ontmoetingen, begon toen hij zijn baan als geoloog in de mijnbouw in Australië verloor. ???

Daarna besloot hij zich aan te sluiten bij de Parijse Academie in de banketbakkersafdeling en kwam hij klem te zitten tussen de passie van de smaak en de smaak van de passie.

Pas afgestudeerd, leert hij nog steeds patisserie in verschillende Parijse instellingen. Een gelegenheid zal hem dan naar Brussel brengen om zijn professionele carrière voort te zetten.

Begin 2015 experimenteert hij, gedreven door zijn verlangen en een bepaalde visie op eten, met originele combinaties van edele en onbewerkte materialen. Het resultaat? Ongebreidelde koekjes en crackers met een sterke aanwezigheid van aromatische planten. Een mix van knapperig en zandkoekje, zoet en kruidig, pittig en rond.

belgische crackers, arsene, belgische producten

Door een toevallige ontmoeting, kruist hij het pad met David, zelf gepassioneerd door gezonde voeding. Deze laatste wordt direct verleid door de vernieuwende en ongebreidelde aanpak van Cyril. Onze collega’s zijn het eens over de filosofie van MAD LAB. Het gebruik van edele materialen zoals brouwerskorrels, een verbintenis tot circulaire economie en een toewijding aan gezonde waarden. ?Chacun blijkt op zijn beurt de MAD of het LAB te zijn, in een heerlijke wervelwind van doldwaze avonturen.

Voor de anekdote, het tapbier komt rechtstreeks van de Brasserie du Renard in Pécrot, een andere van onze partners. ?

Leuke lokale knipoog van onze lieve Cyril en David.

Goedgekeurd door Arsene!