De eerste gecertificeerde vakman in België

Kwaliteitsolijven, een paar kappertjes, een vleugje ansjovis en een subtiele kruidenmengeling, dat is het geheim van Stéphane Dethier. ?️

Stéphane, die pas sinds 2009 actief is en in 2016 als eerste door Willy Borsus, minister van Landbouw en Ambacht, als gecertificeerde ambachtsman werd erkend, zal u zeker verrassen met zijn tapenades van groene olijven zonder toegevoegd zout, die een onnavolgbare textuur en smaak bieden.

De producten worden door Stéphane zelf met de hand gemaakt in zijn atelier in Huccorgne en zijn allemaal gecertificeerd 100% natuurlijk en zonder toevoegingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij ervoor heeft gekozen zijn boerderij de naam “Met echte smaken” te geven. ???

In de mond vertaalt zich dit in een onvergelijkbare frisheid en een onvergetelijke smaak. Deze smaak is die van de ambachtelijke en voorouderlijke productiemethoden die we tegenwoordig helaas bijna nooit meer vinden.

Zijn inspiratiebronnen zijn berenknoflook, kurksiroop, karamel, mosterdzaad, enz. Dit zijn allemaal producten die Stéphane graag ter plaatse wil vinden om zijn initiatief een positieve impact te geven.

Met echte smaken, is het een reis aan boord van een tijdmachine met een eerste stop bij oma voor een lepel mosterd.

Goedgekeurd door Arsene!