Arsène's beloften aan bedrijven :
Belgische apero boxes, die bestaan uit producten zonder tussenpersonen en die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd door kleine producenten vergoed tegen de juiste prijs.

Sinds 2019

Wat we aanbieden

 

Arsène presenteert kwaliteitsproducten, vervaardigd door ambachtelijke, kleine producenten, afkomstig uit alle mogelijke hoeken van ons vlakke land. Daartoe stelt hij een gamma Belgische apero boxes met uitzonderlijk geassocieerde smaken, hij heeft een reeks belgische aperoboxen gemaakt met fijn bijpassende smaken. Teneinde de streekgebonden producten nauwlettend in de verf te zetten, zijn de laatsten voorzien van een begeleidende beschrijving-fiche, die bij benadering het ambachtelijk proces onthult.

Het perfecte cadeau voor uw medewerkers

Voor de feestdagen, jubileums, bewijs van erkenning of simpel weg een delicate attentie, bied uw medewerkers het beste qua aperitieven met onze belgische aperodozen.

Het perfecte idee om uw klanten te bedanken

De klantenrelaties zijn, algemeen erkend, een van de belangrijkste factoren tot het succes van de onderneming. Je wilt ze bedanken ? Schenk ons uw vertrouwen omtrent een geslaagd cadeau samengesteld met producten van unieke kwaliteit, met dank aan Arsène.

De ideale partner voor uw interne evenementen

Breng samen met uw medewerkers aangename momenten door, in de traditionele geest van het Belgisch aperitief.

 

innoverend

Een moderne benadering van de traditie

De beste producten van Belgische ambacht worden door ons geselecteerd en rechtstreeks bij u geleverd, samen met hun begeleidende beschrijving-fiches .

Favorieten

Waar we bekend om staan

Onze Belgische tapenades

Fijn geassocieerd met producten van zeldzame kwaliteit, onze belgische tapenades zullen zowel uw hart als uw smaakpapillen bekoren en zullen u eraan herinneren waarom u voor ons heeft gekozen.

Arsene aux vraies saveurs belgian tapenades box apero apero box belgian aperitives boxes

Onze Belgische bieren

U zal de meest subtiele smaken van onze originele bieren ontdekken, deze laatsten werden gebrouwd door de meest gereputeerde Belgische brouwers.

Onze Belgische Crackers

Onze onnavolgbare crackers, vakkundig gemaakt van brouwersgranen, zal u verorberen tot de laatste kruimel. Laat u niet verleiden, ze werken verslavend.

Blog

Nieuws & Producenten

Volg van nabij onze actualiteiten alsook de voorstellingen van onze respectievelijke producenten, zij staan aan de bron van onze apero boxes.

Een biertje met spruitjes: Ze hebben het gehaald

Een biertje met spruitjes: Ze hebben het gehaald

België is een land van traditie voor chocolade en chips, maar ook voor bier. Niettemin in Brussel, Brewksel heeft besloten om de traditie in omgekeerde volgorde te zetten met anti-traditionele bieren, een new wave-brouwerij waardig. Brewksel-bieren zijn een gek en ambitieus project van twee..

St.. Nicholas komt uit zijn doos!

St.. Nicholas komt uit zijn doos!

In België, St.. Nicholas vertegenwoordigt een warm moment van het jaar voor veel jong en oud. Inderdaad, veel bedrijven hebben een traditie om hun werknemers een klein kantoorgeschenk te geven op St.. Nicholas 'Day. 🎅🏻 En veel gezinnen geven cadeautjes aan de kleintjes. Dit in acht genomen, deze...

Steeds meer smaken in de boomgaard 🇧🇪

Steeds meer smaken in de boomgaard 🇧🇪

Annick komt uit een boerenfamilie in Felenne, een dorp in de Belgische Ardennen. Samen met haar man Alain, zij zet de activiteiten van de familieboerderij jarenlang voort. Als boeren, Annick en Alain staan ​​vooraan in de strijd tegen de moeilijkheden van het leven als ....

Bedrijfsinfo

Het team rond Arsène kijkt er naar uit u te mogen lezen!

Bel ons

(32) 472/91.46.14

(32) 472/45.94.24

Bezoek ons

365A Rue au Bois, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Belgie

Email ons

info@arsene-bel.be